VÄLKOMMEN TILL ETT MODERNT BOENDE

 

ÄLSKAR DU INDUSTRIROMANTIK SÅ ÄR GJUTARENS HUS, I CENTRALA HALMSTAD DITT BLIVANDE DRÖMBOENDE.

Här utmed Bryngelshusgatan, där det anrika Lundgrens Gjuteri en gång låg, skall vi bygga bostadsrätter med radhuskänsla i modern tappning.

Vi bevarar ett stycke kulturhistoria i den gamla muren, och bygger stilmässigt matchande radhus i betong och tegel.

Ett exempel är tillvalet flytspacklade golv med betongkänsla för en snygg industrilook. Du kan till och med välja gamla återvunna dörrar istället för nyproducerade.

I Gjutarens Hus kommer det att finnas tvårumslägenheter på 51 – 61 m2, med en privat härlig uteplats. Det kommer även att byggas större etagelägenheter på cirka 140 m2 med 5 rum.

De stora lägenheterna kommer att ha två sköna balkonger att hänga på. Vill du vara med på resan från start?

 

 

Industriella Tillvalspaket

 

För att få inspiration gällande vårt industriella tillvalspaket, läs mer i Recidence om ett liknande projekt vi byggde till Bomässan i Linköping 2017

 

EN EGEN HANTVERKARE!

 

När du köper bostad av oss bjuder vi på två timmars snickarhjälp.

I ett betonghus kan det krävas lite extra utrustning och kraft för att få upp krokar, gardinstänger och annat på väggar och tak.

För att göra det lite enklare för dig att komma till rätta i ditt nya hem bjuder vi därför på 2 timmars snickarhjälp. Ett par veckor efter att du har flyttat in i din lägenhet kan du få hjälp med det som kan vara svårt för dig men enkelt för proffset.

Allt du behöver göra är att fundera på vad du behöver ha hjälp med, ordna med material (krokar, skruvar etc.) och vara hemma när vi kommer. En bokningslista för snickarhjälpen kommer finnas tillgänglig i respektive hus när alla har tillträtt sina lägenheter.

Snickare_1_Webb.jpg
 

BOFAKTABROSHYR